söndag 21 mars 2010

Folket har talat

Att läsa kommentarer från allmänheten är helt hysteriskt roligt och samtidigt skrämmande.

Artikeln om Beatrice utspel väcker upp en hel drös dårar

Kolla här:

om det nu lids så in i bomben, tror mest att det är omgivningen som lider och inbillar sig att alla sexsäljare lider så hemskt. Och ingen ska inbilla mig att dom flesta tvingar sig att ha sex med äckel i ett kör dom kan välja å vraka vem dom vill ha sex med. är det ju bara familjepappor som köper sexet tjatats det ju om och är dom gifta kan dom ju inte va så äckliga !! vilken fru vill ha ett äckel... Säger Bull Shit bara  

Nej dom här gifta familjepapporna kan ju inte vara äckel då skulle ju inte dom ha blivit gifta
hahahaha

Sedan har vi dom här mörkermännen som gör att jag måste säga att feminismen nog ser ut att behövas
Fin reklam för moderaterna och SD är det åxå:-))
Singularity, 37 år, Igår 18:20 Moderaterna lever farligt. Vi är många män som tröttnat på allt vad feminismen heter och det var en anledning till att vi röstade på moderaterna, för att bli av med feministerna och alla tingel-tangel genus-professorskor, som uppbär mängder med skattepengar. För min del blir det Sverigedemokraterna och jag tror att allt fler män kommer välja den vägen. Alliansen blir historia.
one more från samme grottman ser jag
Singularity, 37 år, Igår 17:55 Jag bara väntar när alla familjepappor gör revolt mot det skitsamhälle dom lever i, där vita svenska män alltid ska ses ner på bespottas, trots att det är vita svenska män som byggt upp Sverige från grunden.
Vita svenska män
HEIL!!!!!!!!! 
   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar