måndag 22 februari 2010

Skugges tvilling

Malin Wollin eller Fotbollsfrun som hon kallar sig är igång igen.
Nu skriver hon i sin krönika  att det är ett övergrepp att bli pappa mot sin vilja.Som vanligt förenklar hon allting och utgår bara från sin egen lilla trångsynta värld.Hon ser sig själv som så jävla lyckad med sin lilla idealiska familj.Men familjer kan se ut på tusen sätt och barn kan komma till på miljoner olika sätt och vi vet inte hur just det barnet kommer att få det men vi hoppas att det ska få all den kärlek det behöver och ett långt och lyckligt liv.Vi kan ha dom bästa föresatser men livet kan gå åt helvete ändåMen vi tar ett beslut och graviditeten kanske kom som en chock.......men något får oss att välja att behålla detta lilla liv som har börjat växa inom oss.Det är en chansning men det sker i kärlekens namn.
Jag kan säga dig Malin Wollin att om någon hade försökt påtvinga mig en abort så hade jag känt det som ett övergrepp och jag kan åxå säga dig att du skuldbelägger många ensamma mammor som valt att ta sitt föräldraskap själva.....och vet du Malin Wollin.....Allt är möjligt.En pappa som inte vill kan tänka om och plötsligt vilja,en pappa som vill kan ändra sig och bara dra.
Din man kan ändra sig och lämna dig och era barn och din lilla idyll.Ditt sätt är inte alla andras sätt. Gud vad jag saknar kloka ödmjuka kvinnor som kan se att vägen inte är spikrak
Att det oväntade kan hända Att det kan gå bra att det kan gå åt helvete Men vi gör så gott vi kan och i slutänden kan vi bara följa vårt hjärta  En graviditet som inte alls var menad och där den blivande fadern säger abort och kvinnan känner av hela sitt hjärta att jag kan inte ta bort detta lilla liv................ska hon tvingas till detta för att  skydda mannen som av någon anledning inte vill bli pappa?
Jag vet inte hur en man som inte vill bli far ska lösa sin situation.Han kan sterilisera sig,sluta ha sex........jag vet inte.Men det är hans kropp.Han får ta hand om den.
Kvinnan har sin kropp och det är i henne som livet växer och det är hon som får gå igenom det trauma som en abort innebär. 
En kvinna har jämfört med mannen en begränsad tid som fruktsam,den oväntade graviditeten kanske är sista chansen.En abort är inte utan risker.Kanske kan kvinnan inte bli gravid igen.Det är kvinnans kropp och hon bestämmer
Mannen får som sagt bestämma över sin kropp och hur han ska lösa sitt dilemma med att han vill ha sex men absolut inget barn.Har han en sådan uttalad skräck så förstår jag inte hur han övht vågar närma sig en kvinna.......eller tänker han.........det får hon fixa......för lika lite som han vill ta ansvar för ett litet barn......lika lite vill han ta ansvar för sina egna handlingar.
Just i detta nu görs det massor av bebisar.Dom kommer till på alla möjliga sätt och vi vet inte hur dom kommer att få det.Vi har inga garantier.
Bara i Fotbollsfruns lilla värld finns garantier.I det lilla huset med dom tre små rara barnen och den rare mannen och den eviga lyckan.............för det är den väl Malin Wollin?
Evig..........i evighet amen
http://www.aftonbladet.se/wendela/article6645054.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar