onsdag 17 februari 2010

No mercy

vrålar The Handy Man när han kliver in i vårt hus för att fortsätta The Neverending renovering som pågår här.Nu är det en fortsättning på köket som gäller.Ut med skiten!
Det finns inga genvägar vrålar han och vi röjer och rensar och kastar.No mercy!!

The Handy Man tänker och planerar

Det gamla fula köket ska bort.Inget mer jävla blått kakel.Nu ska det vara svart!
 Nu kommer all skit fram så det gäller att beväpna sig med rengöringsprodukter och The Handy Man övervakar allt man gör.No mercy!
 Det här gamla och fula ska ut och ersättas av svart och vitt.Det ser inte riktigt så fult ut på bild som det är in real life.Bilden förskönar.
Fult fult fult
 Bort med skiten
 Mesig ful fläkt säger The Handy Man
 Tomten,han som är far till alla barnen målade taket vitt för typ två år sedan och färgen rann ner på väggen.Så sa vi att det får vara så för vi fortsätter ju snart renoveringen.Så har vi levt.
Jävla dårhus
The Handy Man fortsätter sin planering.Med sitt målande språk får han oss att se hur det kan se ut.Hur det skulle kunna vara.Hur vi stramar upp och under tiden han förklarar så glömmer vi hur skitig och ful verkligheten faktiskt är och låter oss förföras och tro på att just så vackert och rent och fint som han säger att det kan bli så kommer det att bli och vi genomgår ett slags reningsbad och vi tror fullt och fast på att vi går mot bättre tider
 Matbordet är belamrat med allsköns skit och vi får helt enkelt äta någon annanstans.Vi är flexibla.Vi har levt i den här renoveringen länge.Vi vet hur det är att leva utan badrum,utan tvättstuga,utan vatten.Vi har varit med!Vi vet vad äkta ilandsproblem vill säga.Vi har lidit
.......inte lika mycket som Birro...men ändå

 När The Handy Man vrålar Plocka ur alla skåpen
Då lyder man
Gammalt djungelordspråk
 Vi får ligga på golvet och mikra och brygga kaffe men som sagt.Vi fixar det.Vi har varit i krig förr.Vi kommer att klara det.
To be continued 

2 kommentarer:

  1. åhhhhhhh va fint det kommer bli!!!!!!!!!!! vi kan ha invigningen i juni när jag kommer och hälsar på! Champange och jordgubbar!!!!

    SvaraRadera