fredag 9 april 2010

Dagens citat

Nej, Malin Wollin, det finns ingen smal tjej inuti mig som längtar efter att få komma ut.




Inuti mig finns en precis lika tjock tjej som vill sätta sig på dig och fisa i ditt ansikte. Och hojta FISAR DÖDAR FISAR DÖDAR. Håll käften för i helvete.



Julia Skott
Pangbrud och skjutjärnsjournalist

5 kommentarer:

  1. Och inuti dig kanske det faktiskt finns en snäll, vidsynt kvinna med humor och självdistans. Kanske. Let´s hope. Bitterness kills.

    SvaraRadera
  2. Har också skrivit om hur vidrig Wollin har blivit:

    http://deppochpeppochhopp.blogspot.com/2010/04/arga-tjockisar-korkade-fruar.html

    SvaraRadera
  3. Tror inte Anonym 15.17.00 förstod att det inte var du som "sa" ovanstående utan om jag förstått det rätt så kom citatet från sign Julia Scott, eller?
    //Suss

    SvaraRadera
  4. Ja det är som sagt Dagens citat och Julia Skotts ord!
    Men jag är glad för varje människa som reagerar på Wollin/Skugge och deras hemska människosyn
    Du första Anonym,
    Vem är du?
    Wollin Fan Club?
    Kanske kan roa dig att veta att själv väger jag 45 kg liten mager snäll humoristisk och framförallt hatar jag kvinnor som ovannämda som trycker ner andra kvinnor vare sig dom är tjocka jobbar i vården eller lever i verkligheten där inte skittanterna W/S lever
    Du.....back off fån min blogg och häng hos dom vetja!!!!!!Eller kom ur din anonymitet och berätta vem du är?Vilken humor har du t.ex?Vad driver dig?Stå upp då för dom du försvarar om du vågar.Jag kommer slåss mot dessa människor även fortsättningsvis så har du svårt för det på något sätt så undvik min blogg då och se dig om i bloggvärlden.Jag är inte ensam ska du veta och fråga dig varför människor reagerar.Gör det.Jag gillar inte nedlåtande anonyma kommentarer med beskrivningar om vem jag är....Tänk på det!!
    Om du tror på dom så stå för det och hoppa inte på mig.Försvara dom och gärna med motivering eller försöker du köra samma härskartknik som dom?Jävligt trött på er som bara kommer in här när jag har ett inlägg om
    W Kom fram ur mörkret

    SvaraRadera
  5. Tack Helen och Suss!
    Ska gå in och läsa sedan Helen!

    SvaraRadera