onsdag 16 juni 2010

I Folkpartiets Sverige

GRATTIS SVERIGE. Som vi alla vet skapas mer arbete genom att företag och högavlönade får mer pengar i plånboken, och att arbetslösa, sjukförsäkrade, utförsäkrade och ungdomar får mindre att leva med. Det är inte bara idiotenkelt - det minskar också klassklyftorna, i alla fall snart, enligt Borg.

Denna logik styr Sverige just nu. För att hylla detta, och de tjänster som Alliansens politiker har skapat där man ska räkna ut ur mycket mindre skatt man betalar, lanserar vi idag Folkpartiavdraget.se.

Där kan du själv räkna ut hur mycket du skulle tjäna om du råkade vara under 23 - Folkpartiets nya myndighetsålder - om partiet får mandat att genomföra sina ungdomslöner.

Svenska ungdomar behöver vidareutbildning, aktiv arbetsmarknadspolitik och billiga ungdomslägenheter för att öka möjligheten att flytta för att söka jobb. De behöver få en andra chans, en tredje chans, en fjärde chans - precis så många chanser de behöver för att skapa sig ett värdigt och rikt liv. Att nu som Alliansen ta bort chanser, sänka löner och försöka skapa ett arbetsmarknadens B-lag, är inte lösningen - och kommer aldrig bli.

http://www.alliansfrittsverige.nu/

1 kommentar: