tisdag 8 juni 2010

Homofoben har talat

Jag vill ogärna sätta in en bild på den här inskränkta reaktionära människan igen men nu har han åter igen stuckit ut sitt fula tryne.Är det i sin guds namn han talar?Han tar sig rätten att uttala sig om vilka som är bra föräldrar och vilka som inte är det.Kärnfamiljen är tydligen enlig honom mest lämpad.Isåfall ligger många barn illa till för hur många växer upp i en traditionell kärnfamilj idag?
Han tycker att homosexuella par helst inte ska få skaffa barn och ett av argumenten skulle vara att barnet inte skulle få möjlighet att identifiera sig med både man och kvinna och inte få veta vem som är dess biologiska mor eller far. Jag vet inte hur han tror att homosexuella lever.
Kanske i total avskildhet utan någon kontakt med motsatta könet?
Dom homosexuella lever väl som vilken barnfamilj som helst där barnen ständigt träffar vuxna av båda könen.Vad är det för skitargument?
Det finns många ensamstående föräldrar där kontakten med den andre föräldern är ytterst bristfällig,det finns helt frånvarande fäder och mödrar,det finns spermabanker,det finns dom som adopterar som ensamstående.Detta säger han ingenting om.Nej allt handlar om att fördöma homosexualitet och inget annat
Gud om du finns
Se isåfall till att denna mörkerman hamnar utanför riksdagen
Amen


1 kommentar: