måndag 21 februari 2011

Den riktiga Oscar

Mina val är gjorda och nu återstår den riktiga Oscarsjuryns val

Min gissning hur dom kommer att välja blir:

När det gäller Bästa manliga biroll så blir det med all säkerhet Christian Bale för The Fighter.Bale är skitbra,ja helt suverän men mitt val Geoffrey Rush är ännu bättre!!
Bästa manliga huvudroll lär bli Colin Firth i The Kings Speech och gudarna ska veta att jag ÄLSKAR Colin och han är så bra i The Kings Speech så jag vill gråta
En värdig vinnare indeed.Men jag måste gå på min magkänsla och den säger Leonardo och han blev åxå min vinnare.I riktiga Oscar är han inte ens nominerad
När jag kom ut från biografen efter att ha sett Inception var jag helt uppfylld.Precis så som det ska kännas när man har sett en riktigt bra film och jag gick hem och skrev : Leonardo for Oscar!!!! Där har ni magkänslan och den består.Den håller.Ryan och Colin får ursäkta som sagt.Ni får helt enkelt kliva åt sidan för Leo!Han förtjänar det!
Bästa kvinnliga huvudroll blir helt solklart Nathalie Portman i Black Swan.Mycket välförtjänt och jag blev väldigt gripen av både filmen som helhet och av Portmans spel i synnerhet.Bara det att när jag sedan såg Blue Valentine så förbleknade allt annat och där kommer vi in även på mitt val av Bästa Film
Blue Valentine är så äkta så att det känns inte som skådespeleri.Ryan och Michelle  är sina roller! I valet mellan Portman och Wiliams så blir det Michelle som tar hem det just för den totala närvaron och äktheten.Det är smärtsamt bra!!!!
Svårare blev valet i manliga huvudrollskategorin.Ryan,Colin och Leo så otroligt bra alla tre! Men det är något där svårt att förklara varför Leo slutligen tar hem det ..Han är mitt val baserat på en stark känsla av att........det bara är så helt enkelt!
Blue Valentine är Bästa Filmen!
Jag kan säga att nu har Oscarsjuryn gjort sig skyldig till två grova brott!
Att inte år 2009 nominera Bruce för bästa soundtrack The Wrestler!!!!!!!
Som någon skrev:Hur kan ni vakna och leva med er själva under dagen i vetskap om att ni inte nominerat Bruce??!!!!!!!!
Nu kan vi åxå lägga till det skamliga i att dom inte nominerat Blue Valentine!!?????
Hur i helvete tänkte ni??
127 Hours????????
The Fighter??????
Social Network??????
MEN INTE BLUE VALENTINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jävla Oscarsjury!!!
Det blir som det brukar!!
Jag kommer bli så förbannad på dom för deras felval!!
Go fuck yourself Oscar! 

3 kommentarer:

  1. Ja nu väntar vi med spänning...men jag har dom högsta förhoppningarna eftersom Oscar let me down 2009...Ja jag syftar på THE WRESTLER!

    SvaraRadera
  2. EVENTUELLT så kommer jag och Cam fira detta event ihop! Och det kommer att bli kungligt!!!!!!!!!!! Klackskorna på! Men ramla nu inte in i diskmaskinen DM! Jag säger som Viv: Moa jag visste att jag älskade din mamma när du berättade att hon klär upp sig i klänning och klackar för oscarsgalan!

    SvaraRadera
  3. och det ska stå INTE dom högsta förhoppningarna i min första comment...

    SvaraRadera