fredag 18 februari 2011

Dagens Oscar

delas ut i kategorin

Bästa Bli Lycklig Film!!!

And the Oscar goes to


Två filmer får dela på statyetten!
Den ena är här i bloggen rosade The Kids Are Allright
och den andra är Toy Story 3
I många år har jag och mina barn följt Woodys och Buzz Lightyears öden och nu får vi se finalen!
Pojken Andy har blivit stor och hans leksaker behövs inte längre.Dom packas ned och lämnas bort  .Vi riktigt känner deras ångest över att inte behövas mer
Det är kärlek och vemod och vetskapen om att allt måste ta slut en dag.Men en sak består och det är vänskapen mellan Woody och Buzz!


9 kommentarer:

 1. Helt ärligt så har jag inte blivit lycklig av någon av oscarsfilmerna. Dom har varit tunga...Däremot har jag blivit väldigt berörd av flera av filmerna! Men min oscar går ändå till The kids are allright. Den var underbar! Jag stöttar dock INTE slutet! Stackars Mark...filmens egna BS!

  SvaraRadera
 2. Du fortsätter din moderata linje ser jag....DIN blogg framför MIN.....Kommer du snart att joina the coneheads eller?

  SvaraRadera
 3. Men när jag väl besöker din blogg så gör jag det med besked!!!

  SvaraRadera
 4. Kan säga att jag tycker att du ska se dagens Schulman show trots brist på intressanta gäster idag. Alex är fortfarande lika bra och lyckas göra ett grymt program trots gästerna..
  hahahaha...kolla missförståndet när September blir intervjuad på tv4...sjukt kul!!!!!! Alex visar klippet!!!hahahahahhahahahh!!!!!

  SvaraRadera
 5. MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ nu ÄLSKAR jag PONTUS GÅRDINGER!!!!!!!! Han röstade på sossarna!!!!! KÄRLEK TILL HONOM!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 6. Ja mycket tunga filmer har vi i juryn gått igenom.Men dessa två sticker ut för mig och har försatt mig i ett lyckorus!!!
  Mark ordnar det sig för men lite sorgligt känns det håller jag med dig om.Goa fina Mark!!

  SvaraRadera
 7. Ja Maud är det men hon håller sig lugn och sköter sig helt OK...Den som inte sköter sig är Viggo. Han är verkligen inte en härlig person......Man märker att Alex inte gillar honom heller...

  SvaraRadera