tisdag 8 maj 2012

Eva Rusz

har bråda dagar!Först hoppar hon på Carola och beskyller henne för att begå övergrepp på sin nyadopterade dotter Zoe genom att förse det lilla livet med löshår och nu är hon i full gång med att ge alla föräldrar som måste börja jobba efter föräldraledigheten och lämna barnen på förskola vid ett års ålder dåligt samvete!
Nej Eva kristdemokraten Rusz!
Det är inte egentid och självförverkligande som gör att man inte kan vara hemma i två år utan den krassa ekonomiska verkligheten men i den verkligheten lever väl inte du och dina vänner i KD!!!!!
Blir så jävla förbannad!!!!!!

Säga vad man vill om Carola.Hon må vara galen och håller på med sitt tungotalande men att hoppa på en nybliven mamma med beskyllningar om övergrepp och göra detta offentligt dessutom är så inihelvete oprofessionellt så jag svimmar!!!Vilken seriös psykolog gör något sådant!!!!

Vad har dom gemensamt?

Marcus Birro
Linda Skugge
Eva Rusz?
Jo tre små kristdemokrater med mycket stort bekräftelsebehov och lust att synas i media och uttala sig om allt och inget och trampa på människor och såra...inget är så känsligt som föräldraskap.Bra jobbat Eva Rusz!!Nu har du fått många mammor och pappor att må dåligt!
Duktig psykolog!!
Inte!!Verklighetens folk:


1 kommentar:

  1. Eva e superobehaglig.....Carola som hjälper söta lilla Zoe...Hon kommer att få ett underbart liv!!! Heja C & Z!!!!

    SvaraRadera