torsdag 15 juli 2010

Moderaterna och hororna

Jag blir så glad när jag hittar bloggar som ser sambandet.Läser man bara kommentarerna på aftonbladet kan man bli nedslagen och tro att alla resonerar som moderata män.
Jag skiter fullkomligt i Littorin som person men det jag ser hos moderata anhängare skrämmer mig.Dessa män som försvarar prostitution.Som gärna vill ha en fru som mor till deras barn och sedan vid sidan av en hora som man föraktar,köper och gör vad man vill med.
Det är så härligt för en moderat att få göra skillnad på folk.Vi och dom.Dessa män har varit med och röstat fram den regering vi har och dom kan göra det igen.

Littorinskandalen har visat på ett par saker som gjort saker och ting tydliga för mig. Jag visste inte att moderater i allmänhet var så positiva till prostitution, jag visste inte heller att deras språkbruk skulle vara så grovt när det gällde kvinnor som säljer sex. Många av deras kommentarer har jag tvingats stryka på grund av språket. Jag hade inte heller förstått att dessa moderater inte såg något samband med att fyra moderata ministrar avgått, tre av dessa på grund av skandaler. Påpekar man att Reinfeldt misslyckats med sin rekrytering så riskerar man att bli kallad – kommunist

http://jinge.se/mediekritik/littorinskandalen-%E2%80%93-slutet.htm 
http://www.aftonbladet.se/debatt/article7467768.ab

3 kommentarer:

 1. Tack för ett mycket bra inlägg!

  Ibland stöter man på en helt vidrig kvinnosyn.
  Det krävs pengar för att köpa sex, därför blir det vanligare i maktens korridorer.

  SvaraRadera
 2. Högersympatisörerna förvånar mig också....
  Bra inlägg Dobby´s matte!!!!!

  SvaraRadera
 3. Tack Kalmardamen!!


  och som vanligt

  Tack Golden Girl!!

  SvaraRadera