söndag 1 april 2012

Podcasts

sedan länge följer jag ju Filip o Fredriks podcast och varje torsdag blir man så glad och börjar nynna på låten ....jag har väntat hela veckan men nu har jag åxå upptäckt både Hanna o Amandas och Luuk och Lokko!


Hanna o Amandas podcast trodde jag lite fördomsfullt och med förutfattade meningar sådär att jag skulle ogilla och uppfatta som ytligt .Ser man till ämnena så är det Bli ihop,gifta sig,graviditet,otrohet och ångest.Idel mjuka kvinnliga ämnen och man skulle ju då kunna tänka könrollsförstärkande men jag tänker tvärtom att härligt att tala om och lyssna till och det är viktiga saker att tala om.Kanske dom viktigaste och djupt allmänmänskliga och faktiskt talar männen åxå om detta,åtminstone män som inte är rädda för sina känslor.Jag kommer på mig själv att under lyssningarna bli rent förälskad i denna Amanda!


Luuk låter till en början som en trött gammal gubbe och jag saknar vitaliteten från Filip och Fredrik men Luuk vänder sin trötta gubbighet till något kul med alla sina åldersnojor och krämpor och det höga hårfästet har han dragits med sedan 20 års åldern och förmodligen föddes han som en liten gubbe.Lokko talar om sin stora sorg efter en skilsmässa och om undret,hans första lilla barn som nyss fötts så vadå kvinnligt/manligt!!
Vi är alla likadana innerst inne!


Jag älskar podcasts!!!
1 kommentar:

  1. JA ME!!!! Lokko o Luuk e uuuunderbara!!!! Hanna o Amanda var ok tycker jag...inte mer...men jag kommer fortsätta lyssna!!!!

    SvaraRadera